🗃️ Reset herního účtu - Začít od začátku
Naše podpora nabízí možnost resetovat váš účet, abyste mohli začít znovu od začátku, ale jen upozornění—tímto se vymažou všechny vaše materiály, drahokamy a veškerý pokrok.
🔎 CO JE RESET ÚČTU
Tato akce trvale smaže veškerý váš pokrok, včetně všech vašich materiálů, drahokamů, úspěchů a jakéhokoli zakoupeného obsahu.
Jakmile bude reset dokončen, vaše hra bude kompletně smazána a začnete znovu od úrovně 1.
Toto je trvalý úkon a nelze jej vrátit zpět.
➡️ JAK RESETOVAT ÚČET ZPĚT NA ÚROVEŇ 1
Vzhledem k tomu, že si hráč v současnosti nemůže rychle resetovat svůj účet sám, odešlete prosím požadavek (vyplněním formuláře níže) a náš tým podpory resetuje váš účet zpět na úroveň 1.
Abychom mohli pokračovat, budeme potřebovat snímek obrazovky vašeho ID hráče a potvrzení, že souhlasíte s resetem.
➡️ Request Game Reset
You can find it in the game settings in the lower-left corner
Screenshot of your game settings