🗃️ Nulstil spilkonto - Start fra begyndelsen

Vores support har en mulighed for at nulstille din konto, så du kan starte forfra fra begyndelsen, men bare lige en advarsel—dette vil slette alle dine materialer, diamanter og fremskridt.


🔎 HVAD ER EN KONTONULSTILLING

Denne handling vil slette al din fremgang permanent, inklusive alle dine materialer, diamanter, præstationer samt alt købt indhold.

Når nulstillingen er fuldført, vil dit spil blive fuldstændigt slettet, og du vil starte forfra fra niveau 1.

Dette er en permanent procedure og kan ikke fortrydes.


➡️ HVORDAN NULSTILLER MAN KONTOEN TILBAGE TIL NIVEAU 1

Da spilleren i øjeblikket ikke hurtigt kan nulstille sin konto på egen hånd, bedes du indsende en supportanmodning (ved at udfylde formularen nedenfor), og vores supportteam vil nulstille din konto tilbage til niveau 1.

For at vi kan fortsætte, skal vi bruge et skærmbillede af dit Player ID og en bekræftelse på, at du accepterer nulstillingen.

➡️ Request Game Reset

You can find it in the game settings in the lower-left corner

Screenshot of your game settings

Ingen filer valgt
Var dette nyttigt?