🗃️ Slet Pixel-ID

📌 VIGTIGT

Bemærk venligst, at der er forskel på at slette det Pixel-ID (e-mail), der er tilknyttet din spilkonto, og at slette selve spilkontoen. Dette er to separate handlinger: Sletning af Pixel-ID'et fjerner den tilknyttede e-mail-login, mens sletning af spilkontoen fjerner al fremgang og data.

Sletning af dit Pixel-ID vil fjerne din loginmulighed for dette spil og alle andre Pixel Federation-spil, der er knyttet til det Pixel-ID. Du vil også miste eventuelle Pixel Coins, der er forbundet med dit Pixel-ID.

Dette er en permanent procedure og kan ikke fortrydes.

➡️ Request Pixel ID Delete

where the PID and the Pixel ID are visible

Ingen filer valgt
Var dette nyttigt?