🗃️ Nulstilling af spilkonto - Start fra begyndelsen

Vi har en mulighed for at nulstille din konto, så du kan starte helt forfra, men vær opmærksom på, at dette sletter alle dine materialer, diamanter og fremskridt.


🔎 HVAD ER EN KONTONULSTILLING

Denne handling vil slette alle dine fremskridt permanent, inklusive alle dine materialer, diamanter, præstationer og eventuelt købt indhold.

Når nulstillingen er fuldført, bliver dit spil fuldstændigt slettet, og du starter forfra fra niveau 1.

Dette er en permanent handling og kan ikke fortrydes.


➡️ SÅDAN NULSTILLER DU KONTOEN TIL NIVEAU 1

Da TS3-spillere i øjeblikket ikke hurtigt kan nulstille deres konto, indsend venligst en henvendelse (ved at udfylde formularen nedenfor), så vil vores supportteam nulstille din konto tilbage til niveau 1.

For at vi kan fortsætte, skal vi bruge et skærmbillede af dit Player ID og en bekræftelse på, at du accepterer nulstillingen.

➡️ Request Game Account Reset

Ingen filer valgt
Var dette nyttigt?