đŸ—ƒïž Nollaa pelitili - Aloita alusta

Tukemme tarjoaa mahdollisuuden nollata tilisi, jotta voit aloittaa alusta, mutta pieni varoitus—tĂ€mĂ€ poistaa kaikki materiaalisi, jalokivesi ja edistymisesi.


🔎 MITÄ ON TILIN NOLLAUS

TÀmÀ toimenpide poistaa pysyvÀsti kaiken edistymisesi, mukaan lukien kaikki materiaalisi, jalokivesi, saavutuksesi sekÀ kaiken ostetun sisÀllön.

Kun nollaus on valmis, pelisi poistetaan kokonaan ja aloitat uudelleen tasolta 1.

TÀmÀ on pysyvÀ toimenpide, eikÀ sitÀ voi perua.


âžĄïž MITEN NOLLAAT TILIN TAKAISIN TASOLLE 1

Koska pelaaja ei tÀllÀ hetkellÀ voi nopeasti nollata tiliÀÀn itse, lÀhetÀ tukipyyntö (tÀyttÀmÀllÀ alla olevan lomakkeen), niin tukitiimimme nollaa tilisi takaisin tasolle 1.

Voimme edetÀ, kun saamme kuvakaappauksen pelaajatunnuksestasi ja vahvistuksen siitÀ, ettÀ hyvÀksyt nollauksen.

âžĄïž Request Game Reset

You can find it in the game settings in the lower-left corner

Screenshot of your game settings

Ei tiedostoja valittu
Oliko tÀstÀ apua?