đŸ—ƒïž Pelitilin nollaus - Aloita alusta

MeillĂ€ on mahdollisuus nollata tilisi, jotta voit aloittaa alusta, mutta tiedoksi—tĂ€mĂ€ poistaa kaikki materiaalisi, jalokivisi ja edistymisesi.


🔎 MIKÄ ON TILIN NOLLAUS

TÀmÀ toimenpide poistaa pysyvÀsti kaiken edistymisesi, mukaan lukien materiaalisi, jalokivisi, saavutuksesi sekÀ kaikki ostettu sisÀltö.

Kun nollaus on valmis, pelisi poistetaan kokonaan ja aloitat uudelleen tasolta 1.

TÀmÀ on pysyvÀ toimenpide, eikÀ sitÀ voi perua.


âžĄïž MITEN NOLLATA TILI TAKAISIN TASOLLE 1

Koska TS3-pelaaja ei tÀllÀ hetkellÀ voi nopeasti nollata tiliÀÀn, lÀhetÀ tukipyyntö (tÀyttÀmÀllÀ alla olevan lomakkeen), ja tukitiimimme nollaa tilisi takaisin tasolle 1.

Jotta voimme edetÀ, tarvitsemme kuvakaappauksen Player ID:stÀsi sekÀ vahvistuksen siitÀ, ettÀ hyvÀksyt nollauksen.

âžĄïž Request Game Account Reset

Ei tiedostoja valittu
Oliko tÀstÀ apua?