🗃️ Játékfiók visszaállítása - Kezdés az elejéről

Van lehetőség a fiókod visszaállítására, így az elejéről kezdheted újra, de előre szólunk—ez törölni fogja az összes anyagodat, drágakövedet és a haladásodat.


🔎 MI AZ A FIÓK VISSZAÁLLÍTÁS

Ez a művelet véglegesen törli az összes előrehaladásodat, beleértve az összes anyagodat, drágakövedet, eredményeidet és minden megvásárolt tartalmat.

Miután a visszaállítás befejeződik, a játékod teljesen törlődik, és 1. szintről kezded újra.

Ez egy végleges eljárás, és nem vonható vissza.


➡️ MIT KELL TENNI A FIÓK 1. SZINTRE VALÓ VISSZAÁLLÍTÁSÁHOZ

Mivel a TS3 játékosok jelenleg nem tudják gyorsan visszaállítani a fiókjukat, kérjük, nyújts be egy támogatási jegyet (az alábbi űrlap kitöltésével), és ügyfélszolgálatunk visszaállítja a fiókodat az 1. szintre.

A folytatáshoz szükségünk lesz a játékosazonosítód képernyőképére és egy megerősítésre arról, hogy beleegyezel a visszaállításba.

➡️ Request Game Account Reset

Nincs fájl kiválasztva
Hasznos volt ez?