🗃️ Gameaccount resetten - Begin helemaal opnieuw
Ons supportteam heeft een optie om je account te resetten zodat je helemaal opnieuw kunt beginnen, maar let op—dit wist al je materialen, edelstenen en voortgang.
🔎 WAT IS EEN ACCOUNTRESET
Deze actie zal al je voortgang permanent verwijderen, inclusief al je materialen, edelstenen, prestaties en alle aangeschafte content.
Zodra de reset is voltooid, wordt je game volledig gewist en begin je opnieuw vanaf niveau 1.
Dit is een permanente procedure en kan niet ongedaan worden gemaakt.
➡️ WAT TE DOEN OM HET ACCOUNT TERUG TE ZETTEN NAAR NIVEAU 1
Omdat spelers hun account momenteel niet snel zelf kunnen resetten, dien een ticket in (door het onderstaande formulier in te vullen), dan zal ons supportteam je account terugzetten naar niveau 1.
Om verder te gaan, hebben we een screenshot van je Player ID en een bevestiging nodig dat je akkoord gaat met de reset.
➡️ Request Game Reset
You can find it in the game settings in the lower-left corner
Screenshot of your game settings