🗃️ Game-accountreset - Begin vanaf het begin

We hebben een optie om je account te resetten zodat je vanaf het begin opnieuw kunt starten, maar let op—dit wist al je materialen, edelstenen en voortgang.


🔎 WAT IS HET RESETTEN VAN HET ACCOUNT

Deze actie zal al je voortgang permanent verwijderen, inclusief al je materialen, edelstenen, prestaties en alle aangeschafte inhoud.

Zodra de reset is voltooid, wordt je game volledig gewist en begin je opnieuw vanaf level 1.

Dit is een permanente procedure en kan niet ongedaan worden gemaakt.


➡️ WAT TE DOEN OM HET ACCOUNT TERUG TE ZETTEN NAAR LEVEL 1

Omdat TS3-spelers hun account momenteel niet snel kunnen resetten, dien een ticket in (door het onderstaande formulier in te vullen), en ons supportteam zal je account terugzetten naar level 1.

Om verder te gaan, hebben we een schermafbeelding van je Speler-ID en een bevestiging nodig dat je akkoord gaat met de reset.

➡️ Request Game Account Reset

Geen bestanden geselecteerd
Was dit nuttig?