🗃️ Tilbakestill spillkonto - Start fra begynnelsen
Kundestøtten vår har en mulighet til å tilbakestille kontoen din slik at du kan starte på nytt fra begynnelsen, men vær oppmerksom på at—dette vil slette alle materialene dine, juvelene dine og all fremdriften din.
🔎 HVA ER TILBAKESTILLING AV KONTO
Denne handlingen vil slette all fremdriften din permanent, inkludert alle materialene dine, juvelene dine, prestasjonene dine og alt kjøpt innhold.
Når tilbakestillingen er fullført, vil spillet ditt bli fullstendig slettet, og du vil starte på nytt fra nivå 1.
Dette er en permanent prosedyre og kan ikke angres.
➡️ HVA MÅ DU GJØRE FOR Å TILBAKESTILLE KONTOEN TIL NIVÅ 1
Siden spilleren for øyeblikket ikke raskt kan tilbakestille kontoen sin på egen hånd, vennligst send inn en henvendelse (ved å fylle ut skjemaet nedenfor), så vil kundestøtten vår tilbakestille kontoen din til nivå 1.
For at vi skal kunne fortsette, trenger vi et skjermbilde av spiller-ID-en din og en bekreftelse på at du godtar tilbakestillingen.
➡️ Request Game Reset
You can find it in the game settings in the lower-left corner
Screenshot of your game settings