🗃️ Slett Pixel ID

📌VIKTIG

Vær oppmerksom på at det er forskjell mellom å slette Pixel ID-en (e-post) som er knyttet til spillkontoen din og å slette selve spillkontoen. Dette er to separate handlinger: å slette Pixel ID-en fjerner den tilknyttede e-postinnloggingen, mens å slette spillkontoen fjerner all fremgang og alle data.

Å slette Pixel ID-en din vil fjerne innloggingsmuligheten din for dette spillet og alle andre Pixel Federation-spill som er knyttet til den Pixel ID-en. Du vil også miste eventuelle Pixel Coins som er knyttet til Pixel ID-en din.

Dette er en permanent prosedyre og kan ikke angres.

➡️ Request Pixel ID Delete

where the PID and the Pixel ID are visible

Ingen filer valgt
Var dette nyttig?