🗃️ Reset konta w grze - Zacznij od początku
Nasz dział wsparcia ma możliwość zresetowania Twojego konta, dzięki czemu możesz zacząć od początku, ale uprzedzamy—spowoduje to usunięcie wszystkich Twoich materiałów, klejnotów i postępów.
🔎 CO TO JEST RESET KONTA
Ta czynność trwale usunie cały Twój postęp, w tym wszystkie Twoje materiały, klejnoty, osiągnięcia oraz wszelkie zakupione treści.
Po zakończeniu resetu Twoja gra zostanie całkowicie usunięta, a Ty zaczniesz od poziomu 1.
To jest trwała procedura i nie można jej cofnąć.
➡️ CO ZROBIĆ, ABY ZRESETOWAĆ KONTO DO POZIOMU 1
Ponieważ obecnie gracz nie może samodzielnie zresetować swojego konta, prosimy o przesłanie zgłoszenia (wypełniając poniższy formularz), a nasz zespół wsparcia zresetuje Twoje konto do poziomu 1.
Aby kontynuować, potrzebujemy zrzutu ekranu Twojego ID gracza oraz potwierdzenia, że zgadzasz się na reset.
➡️ Request Game Reset
You can find it in the game settings in the lower-left corner
Screenshot of your game settings