🗃️ Reset konta w grze — Zacznij od początku
Mamy możliwość zresetowania Twojego konta, aby rozpocząć grę od początku, ale pamiętaj — spowoduje to usunięcie wszystkich Twoich materiałów, klejnotów i postępów.
🔎 CO TO JEST RESET KONTA
Ta czynność trwale usunie wszystkie Twoje postępy, w tym wszystkie Twoje materiały, klejnoty, osiągnięcia oraz wszelkie zakupione treści.
Po zakończeniu resetu Twoja gra zostanie całkowicie usunięta, a Ty zaczniesz od poziomu 1.
To trwała procedura i nie można jej cofnąć.
➡️ CO ZROBIĆ, ABY ZRESETOWAĆ KONTO DO POZIOMU 1
Ponieważ obecnie gracze TS3 nie mogą szybko zresetować swojego konta, prosimy o przesłanie zgłoszenia (wypełniając poniższy formularz), a nasz zespół wsparcia zresetuje Twoje konto do poziomu 1.
Abyśmy mogli kontynuować, potrzebny będzie zrzut ekranu z Twoim ID gracza oraz potwierdzenie, że zgadzasz się na reset.