🗃️ Resetează contul de joc - Începe de la început

Echipa noastră de asistență are o opțiune de resetare a contului, astfel încât să poți începe din nou de la început, dar atenție — aceasta va șterge toate materialele, nestematele și progresul tău.


🔎 CE ÎNSEAMNĂ RESETAREA CONTULUI

Această acțiune va șterge definitiv tot progresul tău, inclusiv toate materialele, nestematele, realizările și orice conținut achiziționat.

După ce resetarea este finalizată, jocul tău va fi șters complet și vei începe din nou de la nivelul 1.

Aceasta este o procedură permanentă și nu poate fi anulată.


➡️ CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A RESETA CONTUL LA NIVELUL 1

Deoarece, în prezent, jucătorul nu își poate reseta rapid contul pe cont propriu, te rugăm să trimiți un tichet (completând formularul de mai jos), iar echipa noastră de asistență îți va reseta contul la nivelul 1.

Pentru a putea continua, vom avea nevoie de o captură de ecran cu ID-ul tău de jucător și de confirmarea că îți dai acordul pentru resetare.

➡️ Request Game Reset

You can find it in the game settings in the lower-left corner

Screenshot of your game settings

Niciun fișier selectat
A fost de ajutor?