Ștergerea ID-ului Pixel

📌 IMPORTANT

Vă rugăm să rețineți că există o diferență între ștergerea ID-ului Pixel (emailului) conectat la contul dvs. de joc și ștergerea contului de joc în sine. Acestea sunt două acțiuni separate: ștergerea ID-ului Pixel elimină autentificarea prin email asociată, în timp ce ștergerea contului de joc elimină tot progresul și toate datele.

Ștergerea ID-ului Pixel va elimina opțiunea de autentificare pentru acest joc și pentru orice alte jocuri Pixel Federation legate de acel ID Pixel. Veți pierde, de asemenea, orice Pixel Coins asociate ID-ului dvs. Pixel.

Aceasta este o procedură permanentă și nu poate fi anulată.

➡️ Request Pixel ID Delete

where the PID and the Pixel ID are visible

Niciun fișier selectat
A fost de ajutor?