🗃️ Șterge ID-ul Pixel
📌 IMPORTANT
Te rugăm să reții că există o diferență între ștergerea ID-ului Pixel (e-mail) conectat la contul tău de joc și ștergerea contului de joc în sine. Acestea sunt două acțiuni separate: ștergerea ID-ului Pixel elimină autentificarea prin e-mail asociată, în timp ce ștergerea contului de joc elimină tot progresul și toate datele.
Ștergerea ID-ului tău Pixel va elimina opțiunea de autentificare pentru acest joc și pentru orice alte jocuri Pixel Federation conectate la acel ID Pixel. De asemenea, vei pierde orice Pixel Coins asociate ID-ului tău Pixel.
Aceasta este o procedură permanentă și nu poate fi anulată.
➡️ Request Pixel ID Delete
where the PID and the Pixel ID are visible
Niciun fișier selectat
A fost de ajutor?