🗃️ Reset herného účtu - Začnite od začiatku
Náš tím podpory ponúka možnosť resetovať váš účet, aby ste mohli začať od začiatku, ale upozornenie—týmto sa vymažú všetky vaše materiály, gemy a postup.
🔎 ČO JE RESET ÚČTU
Táto akcia natrvalo vymaže celý váš postup, vrátane všetkých vašich materiálov, gemov, úspechov a akéhokoľvek zakúpeného obsahu.
Po dokončení resetu bude vaša hra úplne vymazaná a začnete znova od úrovne 1.
Ide o trvalý úkon, ktorý nemožno vrátiť späť.
➡️ AKO RESETOVAŤ ÚČET SPÄŤ NA ÚROVEŇ 1
Keďže si hráč momentálne nemôže rýchlo resetovať účet sám, pošlite prosím požiadavku (vyplnením formulára nižšie) a náš tím podpory vám resetuje účet späť na úroveň 1.
Aby sme mohli pokračovať, budeme potrebovať snímku obrazovky vášho Player ID a potvrdenie, že so resetom súhlasíte.
➡️ Request Game Reset
You can find it in the game settings in the lower-left corner
Screenshot of your game settings