🗃️ Reset herného účtu - Začať od začiatku

Máme možnosť vynulovať váš účet, aby ste mohli začať úplne od začiatku, ale upozornenie—týmto sa vymažú všetky vaše materiály, gemy a pokrok.


🔎 ČO JE RESET ÚČTU

Táto akcia natrvalo vymaže celý váš pokrok, vrátane všetkých vašich materiálov, gemov, úspechov a akéhokoľvek zakúpeného obsahu.

Po dokončení resetu bude vaša hra úplne vymazaná a začnete od úrovne 1.

Toto je trvalý úkon a nemožno ho vrátiť späť.


➡️ ČO UROBIŤ, ABY STE RESETOVALI ÚČET SPÄŤ NA ÚROVEŇ 1

Keďže si hráči TS3 momentálne nemôžu svoj účet rýchlo resetovať, prosím, odošlite tiket (vyplnením formulára nižšie) a náš tím podpory vám vynuluje účet späť na úroveň 1.

Aby sme mohli pokračovať, budeme potrebovať snímku obrazovky vášho Player ID a potvrdenie, že so resetom súhlasíte.

➡️ Request Game Account Reset

Žiadne súbory neboli vybrané
Bolo to užitočné?