đŸ—ƒïž ÅterstĂ€llning av spelkonto - Börja om frĂ„n början

Vi har ett alternativ för att Ă„terstĂ€lla ditt konto sĂ„ att du kan börja om frĂ„n början, men bara sĂ„ du vet—detta kommer att radera alla dina material, Ă€delstenar och framsteg.


🔎 VAD ÄR ÅTERSTÄLLNING AV KONTO

Denna ÄtgÀrd kommer att radera alla dina framsteg permanent, inklusive alla dina material, Àdelstenar, prestationer och allt köpt innehÄll.

NÀr ÄterstÀllningen Àr klar kommer ditt spel att raderas helt och du börjar om frÄn nivÄ 1.

Detta Àr en permanent ÄtgÀrd och kan inte Ängras.


âžĄïž SÅ HÄR ÅTERSTÄLLER DU KONTOT TILL NIVÅ 1

Eftersom TS3-spelare för nÀrvarande inte kan ÄterstÀlla sitt konto snabbt, skicka in ett Àrende (genom att fylla i formulÀret nedan), sÄ ÄterstÀller vÄrt supportteam ditt konto till nivÄ 1.

För att vi ska kunna fortsÀtta behöver vi en skÀrmbild av ditt spelar-ID samt en bekrÀftelse pÄ att du godkÀnner ÄterstÀllningen.

âžĄïž Request Game Account Reset

Inga filer valda
Var detta till hjÀlp?