🗃️ Oyun Hesabını Sıfırla - Baştan Başla

Destek ekibimiz, en baştan başlayabilmeniz için hesabınızı sıfırlama seçeneği sunuyor; ancak bilginiz olsun—bu işlem tüm malzemelerinizi, elmaslarınızı ve ilerlemenizi silecektir.


🔎 HESAP SIFIRLAMA NEDİR

Bu işlem, tüm malzemeleriniz, elmaslarınız, başarımlarınız ve satın aldığınız tüm içerikler dahil olmak üzere, tüm ilerlemenizi kalıcı olarak silecektir.

Sıfırlama tamamlandığında oyununuz tamamen silinecek ve seviye 1'den yeniden başlayacaksınız.

Bu kalıcı bir işlemdir ve geri alınamaz.


➡️ HESABI SEVİYE 1'E SIFIRLAMAK İÇİN NE YAPMALISINIZ

Oyuncu şu anda hesabını kendi başına hızlıca sıfırlayamadığı için, lütfen bir destek talebi gönderin (aşağıdaki formu doldurarak); destek ekibimiz hesabınızı seviye 1'e geri sıfırlayacaktır.

Devam edebilmemiz için, Oyuncu Kimliğinizin ekran görüntüsüne ve sıfırlamayı kabul ettiğinize dair onaya ihtiyacımız olacak.

➡️ Request Game Reset

You can find it in the game settings in the lower-left corner

Screenshot of your game settings

Dosya seçilmedi
Bu yardımcı oldu mu?