🗃️ Oyun Hesabı Sıfırlama - En baştan başla

Hesabınızı sıfırlayarak en baştan başlamanızı sağlayan bir seçeneğimiz var, ancak şimdiden uyaralım—bu işlem tüm malzemelerinizi, elmaslarınızı ve ilerlemenizi silecektir.


🔎 HESAP SIFIRLAMA NEDİR

Bu işlem, tüm ilerlemenizi kalıcı olarak silecektir; malzemeleriniz, elmaslarınız, başarımlarınız ve satın aldığınız içerikler dahil.

Sıfırlama tamamlandığında oyununuz tamamen silinecek ve oyuna baştan, seviye 1 olarak yeniden başlayacaksınız.

Bu kalıcı bir işlemdir ve geri alınamaz.


➡️ HESABI SEVİYE 1'E GERİ SIFIRLAMAK İÇİN NE YAPMALISINIZ

TS3 oyuncuları şu anda hesaplarını hızlıca sıfırlayamadıkları için, lütfen bir talep gönderin (aşağıdaki formu doldurarak); destek ekibimiz hesabınızı seviye 1'e geri sıfırlayacaktır.

İşleme devam edebilmemiz için, Oyuncu Kimliğinizin ekran görüntüsüne ve sıfırlamayı kabul ettiğinize dair bir onaya ihtiyacımız olacak.

➡️ Request Game Account Reset

Dosya seçilmedi
Bu yardımcı oldu mu?